Broux
Kachels & haarden
Houtkachels
Pelletkachels
Home
Contact
Nieuws
Inbouw
Voorzet
Broux kachels & haarden
Grote baan 28
3670 Ellikom

Tel: 011/72 56 51
Info@brouxkachels.be
Piazzetta houtkachels worden gebouwd aan de hand van de strengste eisen en staan garant voor een lange levensduur.
De kachels worden vervaardigd uit gietijzer waarvan de dikte kan oplopen tot 15mm, dit betekend dat de kachels zeer robuust zijn en tegen een stootje kunnen.

MultiFuoco
Afhankelijk van het type kachel kan er gekozen worden om warme lucht via de onderzijde van de kachel laten uit te blazen om zo nog meer warmte te gebruiken en de warmte verspreiding te optimaliseren.

HSS
Met het Heat Storage System heeft Piazzetta een manier gevonden om de warmte die wordt ontwikkeld door de rookgas op te slaan in speciaal gemaakte accumulatie stenen.
Deze warmte wordt nadien afgegeven in de ruimte wanneer de kachel al uit is gebrand.
Door dit systeem moet er minder worden gestookt omdat de kachel langer warmte kan afgeven.

BCS
Het Burn Control System van Piazzetta is een zeer gebruiksvriendelijk systeem dat de kachel voor U gaat bedienen. U stelt de gewenste temperatuur in en de kachel doet de rest, alles van het instellen van de inlaatlucht tot en met het meten en afstellen van de beste en zuiverste verbranding mogelijk. Het enige wat U nog moet doen is af en toe wat hout opgooien en genieten van het vuur en de warmte. Omdat het systeem de verbranding gaat optimaliseren is er ook minder hout nodig om te verwarmen. En minder brandstof is minder uitstoot, de kachels van Piazzetta zijn daarom ook uitgerust met de nodige energie labels goed voor het milieu.
Service & Support
Panoramic
CV-toestellen
Hybride kachels